Anlita Oss

Vi erbjuder dig fart och fläkt, rytm och puls, sväng och glädje! Brasilianska sambarytmer höjer stämningen på din personalfest, invigning, mässa, jubileum, galamiddag, bröllop eller annat evenemang. Inget är för stort eller för litet!
Vi kan erbjuda:
* Sambatåg – perfekt för att samla publiken på ett visst ställe!
* Kort eller långt scenuppträdande
* Workshop – där publiken blir deltagare, vi spelar tillsammans!
En workshop är perfekt för teambuilding eller upptakt med personalen. Sambanola tillhandahåller instrument åt hela gruppen samt hörselskydd. Inga förkunskaper krävs, däremot utlovas en utmanande, spännande stund med mycket skratt! Tidsåtgången beräknas till ungefär en timme och då gör vi även ett litet uppträdande med deltagarna från workshopen. För att ordna en workshop behövs en plats, inne eller ute, där alla deltagare har gott om plats.
Vi kan spela både inomhus (året om) och utomhus (under sommarhalvåret, så länge vädret tillåter det!) och behöver plats för cirka 20-25 personer med stora trummor. Vi behöver ingen extra förstärkning i form av ljudanläggning etc.

Spela Med Oss

Är du sugen på att vara med och spela? Vi har en nybörjargrupp som repar regelbundet. Det är viktigt för oss som grupp att utvecklas både musikaliskt och sceniskt, men också att ha väldigt roligt tillsammans! Hemligheten är en grym blandning av olika människor och samba, som är en musikstil som är rolig att spela oavsett om man är nybörjare eller har spelat i flera år. Det är lätt att hänga på, och det finns alltid mer att lära!
Du behöver inga förkunskaper, alla är välkomna i baterían – du behöver bara tycka att det verkar roligt att prova på! Du får låna ett instrument och prova hur det är att spela i en batería, lära dig olika rytmer, breaks och lite grundläggande teknik på ett instrument..

Vill du boka oss eller prova på att spela? Kontakta Peter Lindquist 070-2277209